Top NIEUWS
Home / Smoothie

Smoothie

Smoothie

De smoothie is al een bekend gegeven in de gemiddelde supermarkt en vrijwel overal verkrijgbaar. Lekker fris als ontbijt of tussendoor. Vele, zoniet alle combinaties zijn mogelijk. Ze zijn samengesteld uit verse groentes en/of vers fruit, al dan niet in combinatie met zuivel. Voor elk wat wils.

Vanwege de zorgvuldige samenstelling van de verse ingedriënten zitten smoothies boordevol bouwstoffen. Zo gemakkelijk is het om aan de dagelijkse vitamines en mineralen te komen en tegelijkertijd voldoende te drinken!

Als uw kinderen en/of pubers moeite hebben met het eten van voldoende groente en fruit, dan is de smoothie vaak veel aantrekkelijker. Het smaakt beter en gaat veel gemakkelijker naar binnen. Voor herstellende zieken is de smoothie helemaal aanbevelenswaardig. Het is licht verteerbaar en juist omdat het vloeibaar is wordt alles gemakkelijk opgenomen.

Voor hen die van een snel ontbijt houden, maar wel met de juiste inhoud, is de smoothie de juiste keuze. Aan de lijn?

Neem een smoothie tussendoor of als lunch. Zonder toegevoegde suikers en andere stoffen is het een heel slanke drank die er toch voor zorgt dat je alles wat je nodig hebt binnen krijgt.

Smoothie

Bekijk de vele recepten voor de smoothies en laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de diversiteit. Wil je regelmatig smoothies als lunch om af te vallen, zorg dan voor de broodnodige variatie. Bovendien zijn er speciale recepten beschikbaar die op gewichtsverlies gericht zijn en er tevens voor zorgen dat de kostbare bouwstoffen toch op peil blijven, zo snijdt het mes aan twee kanten. Gewichtsverlies op de juiste wijze en op het juiste tempo, zodat alles in balans blijft. Of moet u juist het gewicht op hetzelfde peil houden of zelfs iets vermeerderen? Ook daar zijn de juiste smoothies voor samengesteld.

U vindt ze kant en klaar overal waar u maar wilt, bestellen is mogelijk en uiteraard kun je zelf aan de slag met de staafmixer. Verras jezelf en ieder ander met je creativiteit als het gaat om smoothies. Lekkere groentes en/of fruit, van het seizoen. Voldoende groente en fruit bereiden en tot je nemen is nog nooit zo gemakkelijk en lekker geweest.

Ook voor kinderen of volwassenen met allergieën is de smoothie een goed idee. Door het zelf te bereiden is het uiteraard mogelijk om de kwade ingedriënten te mijden. Ook allergie patiënten kunnen zo genieten van de vele voordelen van de smoothie.

Met de juiste bereidingswijze en eventueel de bewaarwijze is het niet moeilijk om de vitamines op peil te houden. Dus ga aan de slag, met het ruime assortiment aan recepten. Indien u vermoedt dat de recepten niet altijd een smakelijk resultaat hebben, probeer het dan toch, u zult versteld staan van het verrassende resultaat.

Op korte en lange termijn zult u tevens resultaat bemerken van het nuttigen van de smoothies. Het vocht, de vitamines en mineralen zullen veel toevoegen aan uw gezondheid en zijn bovendien goed voor de huid.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van smoothies? Schrijf gauw in voor de nieuwsbrief voor gratis tips voor smoothies!