Top NIEUWS
Home / Bananen smoothie / Groenten smoothie

Groenten smoothie

Groenten smoothie

Waar denkt u aan bij het woord groenten? Het kan van alles zijn. Velen denken aan afkeer of wijken terug als het gaat om het klaarmaken en het eten ervan. Groenten zijn voor iedereen smakelijk te maken en zeker eenvoudig te bereiden als het gaat om de smoothie van groenten!

De groente smoothie kan dienen als maaltijdvervanger, bijvoorbeeld als lunch. Dit kan het doel hebben om extra vitaminen binnen te krijgen, om gewicht te verliezen, om te ontgiften, om te herstellen en voor vele andere zaken.

De grote voordelen van de groenten smoothies zijn dat ze eenvoudig te bereiden zijn, zeker als u voor seizoensgroenten kiest. Voor mensen met allergieen en intoleranties is het eenvoudig om deze te vermijden, omdat u het helemaal zelf samenstelt. Het is gemakkelijk te drinken. Juist voor mensen die herstellen van een maag- of darmoperatie is het verteren heel eenvoudig en draagt het bij aan een spoedig herstel. Mensen en kinderen die in het algemeen van groenten houden zullen ontdekken dat een groente smoothie een goede en gedeeltelijke vervanging kan zijn. Bovendien, het is bijzonder smakelijk!

Groenten smoothie

De lekkere kan van groenten benadrukken, dat is waar het om gaat bij de groenten smoothie.

Daarom is het aan te bevelen om lekker aan de slag te gaan en er een uitdaging van te maken om een lekkere en gezonde groenten smoothie te maken die aansluit op uw wensen en behoeften. Ontdek de vele mogelijkheden. Een bijzonder lekkere, gezonde en vooral smaakvolle smoothie is er met alfalfa, een groente die bijzonder veel bouwstoffen bevat, avocado, die ook bijdraagt aan de vitaminen en mineralen en bovendien lekker zoet is. Door dit te combineren met amandelmelk en banaan is het zelfs een volledige maaltijd!

U kun took gaan voor de hollandse pot en daarom boerenkool samen met banaan tot een smoothie te verwerken. Het kan ook met spitskool, aangevuld met avocado, gedroogde abrikozen en pitloze kersen. Loopt het water u al in de mond?

Avocado is inderdaad een populaire en praktische toevoeging van de smoothie.

Groenen als spinazie, andijvie, courgette, zij kunnen allemaal een in een smoothie worden verwerkt en degene die het opdrinkt krijgt al het nodige zo naar binnen.

Bewaren is ook een optie, als het in een weckpot gebeurt, met zo min mogelijk zuurstof. Vul deze daarom zo dicht mogelijk tot de rand.

Echter, niet alle groentensmoothie hoeft groen te zijn. Tomaten en rode bieten zijn ook prima en gezonde ingedrienten. Daarom, ontdek wat mogelijk is!

Indien u inderdaad een kuur van smoothies volgt om af te vallen en/of te ontgiften, is variatie uiteraard broodnodig. Het is belangrijk om altijd deskundige informative in te winnen om toch aan de juiste vitaminen en mineralen te komen. Jeuken uw handen al? Maak uw eigen favoriete variatie van de groenten smoothie. Welk doel u ook op het oog heeft, wat u smaak is, er is altijd een groenten smoothie mogelijk voor iedereen!