Top NIEUWS
Home / Andijvie smoothie / Andijvie smoothie

Andijvie smoothie

Andijvie smoothie

Welke gedachte komt bij u op bij het lezen van deze titel? Afkeer, griezelen of iets anders? Wij kunnen u in alle opzichten geruststellen. Aan het einde van dit artikel heft u gewoon trek in een andijvie smoothie!

De groene smoothie is altijd in het algemeen niet alleen populair maar ook bekend vanwege de vele vitamins en mineralen en bovendien vol vezels. De voordelen van andijvie zijn er bijna teveel om op te noemen. Onze echte hollandse kost in een modern jasje! Zo wordt het voor iedereen aantrekkelijk om te genieten van deze gezonde groente, zelfs voor kinderen! Andijvie leent zich uitstekend voor een smoothie, zeker als het fijngesneden is, elke blender of staafmixer kan het aan!

Appel kan uitstekend en kiwi is tevens heel gezond. Andijvie bevat naast de vitamin C, B en E ook veel ijzer. Behalve dat zit er ook nog eens een ruime hoeveelheid van magnesium, zink, calcium en fosfor in. De andijvie is een rijke groente die zelfs ook nog ontgiftend werkt. Niet voor niets wordt deze vaak gekozen als onderdeel van een afslank programma. Andijvie kan zelfs genezend zijn vanwege al deze eigenschappen. Ontdek daarom wat het bij u kan aanvullen!

Ga bijvoorbeeld voor de combinatie van andijvie met kiwi, appel en banaan. Een bom van vitamines en mineralen, die heerlijk zoet en tegelijkertijd verfrissend is. Banaan is een veel gebruikt ingedrient voor de smoothie, niet alleen vanwege de smaak, maar ook vanwege de stevigheid, wat een smoothie werkelijk een smoothie maakt.

Andijvie smoothie

Een andere optie is andijvie met banaan, appel en sinaasappel. Al het goede ineen en bovendien een uitstekende smaak.

Zo zijn er nog meer te noemen. Uiteraard is het ook mogelijk zonder banaan. Een goed voorbeeld hiervan is de andijvie als basis met appel en peer. Oerhollands en kerngezond. Een extra toevoeging kan cranberry zijn.

Uiteraard kan andijvie ook gecombineerd worden met andere groenten, een goed voorbeeld hiervan is avocado en eventueel courgette. Avocado is niet alleen lekker maar ook erg gezond. Een banaan en melk maken deze smoothie helemaal compleet.

U kunt de smoothie beter maken met water en/of melk.

Indien u echt iets wilt wat geheel anders is, is het volgende een goed idee:

U zult zien, u krijgt er steeds meer plezier in om de diverse combinaties uit te proberen. Ontdek welke de lekkerste is! Met de  juiste ingedrienten krijgt u alles wat nodig is en kunt u weer op volle kracht vooruit.

Om het nog gemakkelijker te maken: in de meeste supermarkten is schone en gesneden andijvie verkrijgbaar. Zelf snijden en wassen is uiteraard ook een optie, zeker de goedkoopste. Met seizoensfruit bent u helemaal voordelig af als het gaat om de smoothie met andijvie. Laat u daarom verleiden door de allerbeste voedingsstoffen in combinatie met de beste smaak. Ga voor de andijvie smoothie!